keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Minttuvene ja sorsalampi





Tai oikeastaan kuvassa näkyvä vesi ei ole lampi, vaan lähde, josta koko Pispala aikoinaan sai vetensä. Muutenkin tuolla rannassa on monia lähteitä, jotka laskevat järveen - jäässä ammottaa jo nyt mustia, sulia juovia. Armi oli kiinnostuneempi sorsien ruuasta kuin sorsista ruokana... En tiedä, välittyykö se kuvista, mutta tuo veden väri näyttää todella ihmeelliseltä muuten valkoista ympäristöä vasten.

Back in the days the whole naighbourhood used to get it's water from this fountain. I dont't know if you can see it from the pictures, but the colour of the water looks very strange when everything else is white. Armi was more interested in duck food than ducks as food :).

5 kommenttia:

  1. <3 Minunkin mielestä veneet on tosi kuvauksellisia, kuten tuo minttuvene tuossa ylmmässä kuvassa.

    Ainakin tämän koneen ruudulta tuo vesi näyttää huomiota herättän kellertävänruskealta. En muista, että se olisi kesällä näyttänyt noin samealta...

    VastaaPoista
  2. Toinen kuva on huikea! Ihana sorsatungos ja kummanväristä vettä. Ei ollenkaan talvista ja se on hyvä se:)

    VastaaPoista
  3. The water is an interesting colour. I enjoyed this set very much. The first photo of the boat is my favourite. Also the ducks (love ducks). Armi is too cute for words.

    VastaaPoista
  4. Manna kirjoitti:Ihanat isot tassunlupsakkeet Armilla.

    VastaaPoista
  5. Tuittu: Joo, kesällä vesi on jotenkin vihertävää, nyt se on ihan hurjan keltaista. Mistä lie johtuu... Veneet on hauskan värisiä!

    Niina: Niinpä, kevät kevät!

    P.K.: Thank you! I got inspired by your duck pictures :).

    Manna: Nii-in, mitä lie niistä vielä kasvaa...

    VastaaPoista