sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Eräänä talvipäivänä






Aurinkoon ja munkkikahveille Pyynikille! Infernaalisen päänsäryn ja siitä johtuneiden 14-tuntisten yöunien jälkeen suorastaan leijailin onnesta (särky jäi unten maille). Parasta talvessa, ainakin sen taittuessa kevääseen: kaikki nuo ihanat puuterisävyt ja silmänkantamattomiin himoitsemaani valkoista.

Today we headed for the sun and to a unique cafe nearby. After an infernal headache and 14 hour sleep (the aching luckily left at the lullaby land) I was floating of happiness. Best things about winter, at least when it's turning to spring: all those wonderful powder shades an lots and lots of white.

8 kommenttia:

  1. The second photo is beautiful. Your puppy is enjoying the fresh air. Very sweet.

    VastaaPoista
  2. Ja Armi näyttää osaavan ottaa ilon irti lumesta. :D

    VastaaPoista
  3. Löytyykö noin kaunis ikkuna jostain päin Pispalaa?

    Hyvä, että päänsärky talttui nukkumalla. Päänsärky ja kevätaurinko ei ole kovin mukava yhdistelmä, vaikka kevätauringosta mielellään nauttiikin.

    VastaaPoista
  4. Heippa! Minkä rotuinen Armi on vai onko se sekarotuinen?

    VastaaPoista
  5. P.K. Thank you - I also thought that that wall is like a painting. Ans she sure does!

    Elinam: Juu, saa nähdä mitä tapahtuu kun hanget hupenee!

    Merruli: Löytyi juu. Mietin itsekin, että oliko päänsärky auringon aiheuttamaa, mutta taisi kuitenkin mennä niskajumin piikkiin.

    Anonyymi: Juu, Armi on sekarotuinen. Siinä on puolet airedalenterrieriä, neljäsosa mudia ja neljäsosa labradorinnoutajaa. Näyttää kyllä tosi paljon airikselta, väriltään vaan on musta.

    VastaaPoista
  6. Manna kirjoitti: Tuosta ikkunakuvasta mulle tulee jostain syystä mieleen joulu. siitä saisi ihanan kortin.

    VastaaPoista
  7. Thilda: Kiitos :)

    Manna: Niinpä vois saadakin. Hauskaa kun nuo pikkuruudut oli vielä peitetty vanhalla tapetilla, ei millä tahansa sanomalehdellä.

    VastaaPoista