lauantai 27. helmikuuta 2010

Tiin luona







Mukavuudenhaluisuus voitti, ja otin Helsingin reissulle mukaan vain pikkupokkarini. Kuvat eivät siis tee oikeutta ystäväni inspiroivalle kodille, mutta ihastelkaa sen minkä voitte :). Mojova huonekorkeus, reilu luonnonvalo ja lautalattia luovat upean pohjan monenlaisille sisustuksille, mutta neiti T:n koti ei sorru tavanomaisuuksiin. Harvoin näkee näin rohkeaa ja omaperäistä kotia, jossa on paljon katseltavaa, mutta jonka yleisvaikutelma on kuitenkin raikas. Suosikkejani: seinien sävy, joka näyttää ensisilmäyksellä valkealta, mutta paljastuu hempeän ruusuiseksi. Musta ja valkoinen väriskaala esineissä ja tekstiileissä. Puolikiiltävä teräspöytä yhdistettynä kitch-henkiseen valoketjuun. Työn/harrastusten näkyminen sisustuksessa.

This is the inspiring home on my friend. The flat creates a great base for many kinds of decorations, but miss T. has done it in a wonderfully original way! You don't see a home like this so often - it's very unique and has lots of details, but the impression is fresh. I especially like the rosy tone of the walls, black and white details and textiles and the way how work/hobbies show.

4 kommenttia:

  1. Kun saisikin huonekorkeutta ja leveät ikkunalaudat - ei löydy tältä paikkakunnalta ei.

    Ihastelin tovin tuota alempana olevaa luonnosta, siinä on hieno tilantuntu.Oletko muuten huomannut, että Anni Leppälän näyttely on tulossa huhtikuussa Tampereen taidemuseoon -kovasti jo odottelen. Nyt haluaisin valokuvataiteen museoon katsomaan Majurin kuvia, mutta Helsinki on tämän loman reiteiltä kuitenkin hitusen sivussa.

    VastaaPoista
  2. An interesting home, with a dramatic elegance. Beautifully captured.

    VastaaPoista
  3. Manna kirjoitti:Mikä ihmeen asia on tuo tuossa ikkunalaudalla? Onko se jotain eloperäistä...

    VastaaPoista
  4. Merruli: Kiitos :). Asemahallit ovat jännittäviä tiloja. Enpä ole huomannutkaan tuota Leppäsen näyttelyä, kiitos tiedosta! Pidin todella paljon niistä kuvista.

    P.K. Thank you. I should have taken my better camera with me to capture it as it should be captured... My tiny Ixus tried it's best :).

    Manna: Eiköhän tuo ihan aito kallo liene!

    VastaaPoista