perjantai 7. elokuuta 2009

Matonpesua



Washing the mats

6 kommenttia:

  1. Tässä helteessä?! Sankarillista! Rakastan räsymattoja...

    VastaaPoista
  2. Washing the mats never looked as lovely as this!

    You mentioned camping in Lapland and it reminded me of a wonderful Finnish movie "Kukushka" or "The Cuckoo", do you know it?

    VastaaPoista
  3. Satu: Se on oikeastaan hyvää hellepuuhaa, koska järvestä tuleva vesi on mukavan viileää ja minä ainakin kastuin melko totaalisesti vaikkei ehkä tarkoitus ollutkaan :). Joku täti heilui siellä bikineissäkin! Toisaalta menimme pesupaikalle vasta illemmalla, ja aurinko alkoi hiljalleen laskea siinä puuhatessa. Hattu tai huivi olisi kyllä ollut kova sana.

    Janis: Yes, I know the movie! It's adorable. I think it's one of the best Finnish ones (the director is Russian, though). The experience of seeing was is exciting because one can understand only one (or none) of the languages spoken. And realize that spoken language isn't always so necessary at all.

    VastaaPoista
  4. Hei Sohvi!

    Matonpesu on ihan mielettömän kivaa. Räsymatot ovat ihania ihania. Harmi vaan, että täällä missä nyt asun(australiassa) ovat kokolattiamatot normi. Rumaa, epäkäytännöllistä ja tylsää. Toisaalta miksei sitä vois laittaa räsymaton kokolattiamatonkin päälle.

    Kauniita kuvia sulla!

    VastaaPoista
  5. Martta: Kokolattiamatot ovat kyllä kummallinen villitys. Muistan vieläkin sen hajun, kun kokolattiamattoja revittiin lattioista vanhempieni talossa ollessani pieni. Kokolattiaräsymatto vois kyllä olla hieno :)!

    VastaaPoista
  6. Miten kauniilta noi matot näyttää iästään huolimatta...mummulla oli mielestäni värisilmää.Eipäs Saima kutoessaan arvannut, että tuvan komistukset päätyvät loppujen lopuksi kodikkaaseen keittöösi.

    VastaaPoista