maanantai 3. elokuuta 2009

Hajanaisia ajatuksia




Scattered thoughts

8 kommenttia:

  1. Jotenkin on joo...hajanaista täälläkin, johtuneeko elokuun alusta, pyörivistä tuulista vai mistä ...en tiedä. Mutta kuvat ovat myös miettiväiset!

    VastaaPoista
  2. Tykkään näistä kuvista. Paljon.

    VastaaPoista
  3. Olin jotenkin varma, että laitoin sinulle kommenttia edelliseen merkintääsi, mutta se olikin täydelleen kadonnut. No, tämän hostellin langaton netti toimii aika omalla logiikallaan.

    Halusin vain kertoa, et käyn katselemassa nämä ihanat kuvat aina säännöllisesti, ja että olen nyt Vilnassa ensin kielikurssilla sitten syyskuun lopusta alkaen opiskelemassa ja että elämässä on tapahtunut tosi paljon kaikenlaista aika isoa. Mutta ehkäpä voisin laittaa meiliä sulle. Laitoin pystyyn kuvablogin (totesin että tämä blogger on kuitenkin hyvä). Se on vielä aika ujo, mielenkiintoisten kuvien ottaminen on taito jossa peittoat mut kyllä kuus-nolla useimmiten . :) mutta tällä räpsyttelytahdilla kehityn kyllä!

    elokuun öitä, kaunista suomen kesää!

    VastaaPoista
  4. Tuon lokin ilmeestä näkee,että se tietää muuttomatkan lähestyvän. Matonpesupaikan kuvat minussa herättävät pienen syyllisyyden, kun matot ovat vieläkin likaisina.

    VastaaPoista
  5. Satu: Hassua, että miettiväisyys välittyy. Kiitos.

    Ilona: Kiitos, mukava kuulla.

    Milla: Ihana tietää, että käyt vierailemassa! Ja höps höps, minä mitään peittoa... Sun kuvat on hienoimpia. Mikä kamera sulla muuten on ja suosittelisitko sitä? Nimim. Pokkari Pitkästyttää. Pidä hauskaa Vilnassa! Tuun vielä kylään.

    Merruli: Sama vika täälläkin... Kuvailin vain muiden puhtaita mattoja :). Nyt olisi kaksi vapaapäivää, jos aurinko esittäytyy samalla tavalla kuin tänään, voisi viimein tempaista ja hiippailla mäntysuovan kanssa rantaan.

    VastaaPoista
  6. Maybe thoughts of autumn? nest building? That's what those photos feel like to me ... inward, peaceful,contented thoughts.

    VastaaPoista
  7. Eka kertaa täällä...
    Mahdoinko olla kerran tänä kesänä samalla pesupaikalla...Onko tuo Iidesjärven nurkilta?

    VastaaPoista
  8. Janis: I must say I'm amazed how well people have read my thoughts through these pictures. Wish I could do the same thing in paintings.

    Violet: Mukavaa, että piipahdit. Tuo kyseinen matonpesupaikka on Pyhäjärven rannalla Tahmelassa, mutta helpostikos nuo sekoittaa - niitä on ilahduttavan paljon Tampereella.

    VastaaPoista