tiistai 14. heinäkuuta 2009

Harmaanlila


Syynä viime päivien hiljaisuuteen on ollut
olohuoneen remontti. Nyt kaikki on kuitenkin
valmista, taulutkin paikoillaan ja katto kahteen
kertaan maalattu. Voitte siis kurkistaa sisään!




Last couple of days I've been quiet due to the
living room redecoration. Now it's finnished,
the roof got another layer of paint and the
pictures are on their places. Take a peak!

*

Suurkiitos tapettimestareille!

PS: Kiinnostaisiko jotakuta nähdä
ennen/jälkeen -kuvat :)?
PS: Would someone be interested to see
before/after -pictures :)?

10 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis olohuone teillä nyt! Todella viehättävä ja rauhaisa! Tottakai kuvat kiinnostaa, anna palaa vaan ja tuo seinällä oleva taulu kiehtoo myös... Hienoa työtä olette tehneet!

    VastaaPoista
  2. Ompa varmaan hyvä ja tyytyväinen olo remontin valmistuttua!

    VastaaPoista
  3. Tietysti kiinnostaa, kyseletkin viela!

    Erittain hienostunut vari seinalla, nayttaa sopivan hyvin myos muuhun rekvisiittaan.

    Aijai. Katon maalauksesta tahtoo tulla niskat kipeaksi.

    VastaaPoista
  4. Kauniita sävyjä, viehättävä huone...

    VastaaPoista
  5. Satunkaa: Kiitos kehuista :). Seinällä oleva taulu on mieheni tädin, kuvataiteilija Jaana Heikkisen käsialaa, kuten myös senkin päällä olevat veistokset. Nimen googlaamalla löytää varmaankin kotisivuille, kannattaa vilkaista!

    Neiti Nimetön: Kyllä vaan, täällä on vaan huokailtu ja hymistelty valmista huonetta.

    Elena: Kiitos, väri kyllä kolahti heti rullaa vilkaistessa, mutta seinässä se on sitäkin parempi (ja kiva ettei tullut liian imelä). Ja juu, tumma puu tuntuu sopivan ja vaaleat tekstiilit rimmaavat kattoon ja ikkunanpieliin...

    Killisilmä: Kiitos sinulle, arvostan sanojasi.

    VastaaPoista
  6. Onpa erinäköistä kuin ennen! Tapetti muuttaa huoneen yleisilmettä paljon... Kaunis tämä uusikin sävy kyllä on, ja varmasti tuntuu omammalta, kun se on itse valittu! Mulla on joku ihme lila-buumi: haalin syvän tummanvioletteja paitoja, ja kanervan ja marjapuuron värit houkuttelevat :) Nyt tästä kuvasta vasta huomaan, että meidän isillä taitaa olla ihan samalainen senkki, tai ainakin hyvin paljon samankaltainen :) en ole teillä käydessäni huomannut...

    VastaaPoista
  7. Todella kaunista, seesteinen tunnelma!Pidän siitä, että on värejä, mutta niiden yhteensovittaminen onkin sitten oma haasteensa. Te olette onnistuneet hienosti.

    VastaaPoista
  8. Tuisku: Kiva kuulla sinustakin näin kesälaitumilla! Jep, uusi tapetti on omantuntuinen - sininenkin oli kiva, mutta en olisi itse moista valinnut. Kanerva ja marjapuuro, ihania värejä! Olisi hauska tietää, mistä senkki on peräisin. Äiti osti sen käytettynä. Himoitsin sitä niin, että äiti lupasi antaa sen sitten kun minulla on sellainen koti, johon se mahtuu :).

    Merruli: Noista muodonmuutosta edeltävistä kuvista varmaan huomaat, että ennen remonttia tuo värien yhteensovittaminen ei olkkarissamme ollut ehkä ihan niin hanskassa :).

    VastaaPoista
  9. Tuo lapsi-tauluhan on ihan omalla paikallaan tuolla sohvantakaisella seinällä. Tapetit näyttävät edelleen hirmuisen hyvältä, vaikka niitä jo kokonainen viikonloppu ihasteltiinkin paikan päällä...tunnen pienoista ylpeyttä, kun sain olla pienesti osallisena remppaprojektissanne.

    VastaaPoista
  10. Manna, "pienesti" on väärä sana!

    VastaaPoista