maanantai 15. kesäkuuta 2009

Sade, oi sade



Tänään olen puhunut ja kuullut puhuttavan sadetakeista.
"Melkein toivoo, että sataisi."
Näin yhden ihanan, siinä oli kuin vihreitä,
graafisia neliapiloita. Minäkin tarvitsisin.

Today I've talked and heard talking about
rain coats. "You almost hope that it would rain."
I saw a beautiful one with a pattern
that reminded graphic clovers. I'd need one too.

7 kommenttia:

  1. Minulla on tasan tuo takki mikä yläkuvassa ja todellaan ei oikein pidä sadetta, mutta muuten oikein kelpokapistus hintaansa nähden. Olen yrittänyt kirppareilta löytää kunnon keltaista sadetakkia, mutta riittävän siistissä kunnossa olevaa ei ole näkynyt.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen saapasjalka vain siksi että pidän kumisaapastelusta sateella ja sateenvarjojakin suorastaan rakastan. Minä haaveilen Nanson sadetakista ja jonakin päivänä sellaisen ostankin!

    VastaaPoista
  3. Sadetakki ja kumisaappaat ovat tärkeät toverit!
    Tänä kesänä hittivarusteet! Minäkin haluaisin uuden, pirtsakan sadetakin.

    Kivat kuvat!

    VastaaPoista
  4. Merruli: Kappas vain! Juu, takki ei ole mikään goretex-helmi, mutta kummasti vain verhoudun aina juuri siihen huonolla säällä. Ostettuani sen reilu vuosi sitten ketutti, kun kaapissa olisi ollut monta ihanaa villakangastakkia talveksi, mutta tuossa sinisessä sai rahjustaa kun oli niin leutoa.

    Tuikkis: Löysinkin kuvan sateenvarjosta "Lempitavara" -postauksestasi :). Se oli juurikin Nanson sadetakki, jota jollakulla eilen ihailin.

    Satunkaa: Jee, oikea asenne! Ilo irti sateesta :).

    VastaaPoista
  5. Wish we had a need for a raincoat - I guess I am living in the wrong place :)

    Sohvi - Such a stunning photo (first photo), and beautiful colors. I love the shock of orange hair and the purple coat...wonderfully wow!

    VastaaPoista
  6. Ekassa kuvassa on ihana tunnelma.

    Mua kyllä jo kyllästyttää tämä sade ja kylmyys. Odotukset on kovat ja joka kesä sitä pettyy, kun muistaa millainen Suomen kesätodellisuus on.

    VastaaPoista
  7. Janis: Just by accident! But thank you. We'd be happy to share our rain with you - some sunshine for Finland would be nice too.

    Ilona: Niinpä niin, päivästä toiseen jatkuva sade on tylsää, jos on jo ehtinyt loihtia kuvitelmia loikoilusta niityillä ja kallioilla. Itseltä tuntuvat kesän vähän lipsuvan ohi, kun on töissä. Viime kesä oli kuulemma kylmä, mutta en minä sitä kertomatta olisi tietänyt :). Täytyypä käyttää seuraava aurinkoinen vapaapäivä oikein kunnolla hyödyksi.

    VastaaPoista