torstai 9. huhtikuuta 2009

Rannassa


Järvi oli vielä enimmäkseen jäässä,
mutta rannassa oli sulia kohtia.
The lake was still mos
tly frozen,
but there were some molten spots
in the shore.
Paljastuneesta järvenpohjasta sattoi
löytää aarteita.
Treasures could be found from the
bottom of the lake, now revealed.


Pääsiäinen on oven takana, ja huomenna
suunnataan pohjoiseen. On aikainen herätys...
Mutta vielä ehtii
tämän:

Kiitos, Satunkaa!

Easter is around the corner and tomorrow
we'll head up north. We have an early
awakening... But before going to sleep
I would like to pass on this credit to
Janis and her Paintbox.


5 kommenttia:

  1. Sohvi, Thank you - how sweet of you... I am away from home now in a town called Bellingham, in the state of Washington. It is up by the Canadian border. There is lots of rain and snow in the mountains - this makes me very happy :) Checking my comments I was touched to get yours and see the nice surprise - thanks again - and have a very happy Easter!

    VastaaPoista
  2. The above message is from Janis. Different computer, different name I guess !

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä, Sohvi!

    Kauniita kivi-kuvia ja hauskat nuo odottavat veneet!

    VastaaPoista
  4. Katselin juuri tänään minäkin veden ja jään sekaista merta, helsingissä ei ole pääsiäisenä kuin lintuja, laivalaitureiden vieressä puutolppien päällä lokki per tolppa ja mustia variksia sinistä taivasta vasten kerrostalojen välissä. Yritän ottaa kuvia ja haaveilen, että pian ehtisin minäkin laittaa kuvablogin pystyyn. Kamerani vain on sitä mieltä,että kaikki patterit olisi aina ladattava heti kun ne on laturista otettu :). Hyvää pääsiäistä ja halauksia koko teidä kotitaloudelle, nähtäispä taas pian! en heitä toivoa avata keskustelua taiteentekemisestä, kunhan ensi-ilta on ensi perjantaina ohi olen aika lailla kaikesta vastuusta vapaa eli vastuuttomana valmis ajattelemaan vain sitä, mitä haluan itse tehdä.

    VastaaPoista
  5. Janis: Thank you! I hope your Easter was nice. I also spent it away from home, up north at my relatives. It would be nice to know where that little butterfly started it's journey...

    Satunkaa: Meilläkin olisi venepaikka tuolla, mutta ei vaan vielä venettä. Ehkä ensi kesänä :).

    Milla: Oi, rauhaa ja hiljaisuutta, sitä ei juuri tähän pääsiäiseen kuulunut. N. 30 sukulaista sulloutuneena yhteen mökkiin, pari imetysikäistä vauvaa ja kolme n. 6-vuotiasta poikaa - luoja että niistä lähtee ääntä! No, mutta oli niiden kanssa kivaa juosta jäällä sukat märiksi :). Odotan innolla blogiasi, toivottavasti kamerasi patterit muuttuvat yhteistyöhaluisemmiksi! Tajusin muuten itse hiljattain, että kun kuvia importtaa kamerasta, kannattaa katkaista kameran virta heti kun sitä ei enää tarvitse, jos jättää sen roikkumaan usb-johdon päähän. Tämä paljastui oman kamerani akunsyöjäksi.

    VastaaPoista